reklama 11A

Natálie Kovářová úspěšně pokračuje na závodech ve španělské Valencii

ikonka

Natálie Kovářová závodí druhým týdnem ve španělské Valencii. Sobotu zakončila s klisnou Chloe bezchybnou jízdou ve stočtyřicítce. Po chybě v rozeskakování obsadila čtvrté místo. Úspěšná byla i s valachem Oliver Odeveld.
12.02.2022 18:15  |  Autor: Denisa Vegrichtová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Natálie Kovářová sbírá úspěchy na mezinárodních závodech ve Valencii. Po druhém místě v malé Grand Prix minulý týden na parkuru 135 centimetrů vysokém vybojovala v sobotu 12. února čtvrté místo v nejvyšší soutěži dne. Parkur s výškou překážek 140 centimetrů absolvovala s klisnou Chloe bez zaváhání a probojovala se do rozeskakování. Tam jednou chybovala a obsadila konečné čtvrté místo. 
 
Úspěšná byla Natálie Kovářová i v sedle valacha Oliver Odeveld, se kterým dojela čtvrtá v soutěži na výšce 130 centimetrů. 
 
Jezdkyně závodí i s šestiletou Call Me Jabri. Ve čtvrtek se umístily na druhém místě v rámci CSIYH1*, v sobotu po jedné chybě v rozeskakování vybojovaly deváté místo.
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

 
Foto: poskytla Natálie Kovářová



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE