reklama 11A

Major League Show Jumping: Severní Amerika bude mít svoji „Globálku“

ikonka

V Severní Americe vzniká nová parkurová série, která ponese název Major League Show Jumping. Celkem nabídne od května do prosince deset mítinků od Kanady, přes USA až po Mexiko. Odstartuje koncem května v kanadském Vancoveru.
13.01.2021 12:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Nová desetidílná série parkurových závodů nabídne nejen klasické soutěže také týmové klání a pořadatelé slibují akci úrovně F1. Dá se tak konstatovat, že známé Global Champions roste severoamerická konkurence. 
 
Během deseti kol Major League Show Jumping bude rozděleno více jak sedm milionů amerických dolarů. „Program Major League Show Jumping je obrovským krokem vpřed pro jezdecký sport v Severní Americe. Struktura ligy v kombinaci s atraktivními destinacemi pomůže propagovat parkurové skákání mnohem širšímu publiku,“ říká Mark Neihart, generální ředitel společnosti Premier Equestrian, která se řadí mezi oficiální partnery seriálu. 
 

PSALI JSME: Kalendář Global Champions 2021: Finále v New Yorku, Playoffs v Praze

 
Po úvodním mítinku v kanadském Vancouveru, který je naplánován na 27. až 30. května, se Major League přesune 22. až 25. července do Traverse City v Michiganu (USA). Poté se opět na přelomu července a srpna do Bromontu v Kanadě, odtud zamíří na dvě kola do Toronta (19. až 22. srpna a 25. až 28. srpna) a v druhé půlce září se opět vrátí do Traverse City. 
 
Dva mítinky jsou naplánované do Mexika. Nejprve bude zastávkou San Miguel od 29. do 31. října a pak od 11. do 14. listopadu Monterrey. Předposledním závod bude hostit Thermal v Kalifornii a vše zakončí finále v Coachella nacházející se ve stejném státě USA, nedaleko města Indio. 
 
Stránky seriálu najdete na adrese www.majorleagueshowjumping.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }