reklama 11C

Krádež v Ostravě: Z areálu JK Baník ve Staré Bělé zmizelo pět sedel

ikonka

V noci z 25. na 26. října bylo ukradeno z areálu JK Baník Ostrava ve Staré Bělé celkem pět sedel. Jednalo se o značky Devoucoux Biarritz O, Kentaur Titan, Kentaur Naxos, Kentaur, další hnědé italské sedlo. Původní majitelé žádají o pomoc veřejnost.
27.10.2020 09:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Celkem pět sedel bylo ukradeno v noci z 25. na 26. října bylo ukradeno z areálu JK Baník Ostrava ve Staré Bělé. 
 
„Dvě sedla byla ukradena ze sedlovny, která patří k venkovním boxům. Další tři byla ukradena z hlavní sedlovny ve stáji,“ uvádí Lucia Orlovová. „Samozřejmě vzali ta sedla, která byla téměř nová nebo která byla ve skvělém stavu,“ pokračuje.
 
V areálu JK Baník Ostrava jsou celkem čtyři sedlovny a vykradeny byly dvě. „Spoustu dalších sedel tam nechali. Co se týče příslušenství tak si moc dobře vybírali. Na některých sedlech ho nechali, z některých ho sundali,“ upřesňuje Lucia Orlovová v domnění, že pachatelů bylo více.
 
Sedlo Devoucoux Biarritz O má výrobní číslo S01028371. Také u sedla Ikonic je známé výrobní číslo: 175 DSFF M 14071603. Fotky čtyř z pěti sedel jsou připojené ve fotogalerii. Jedno sedlo Kentaur Naxos bohužel majitel vyfocené nemá, u sedla Kentaur Titan je dostupná pouze nekvalitní fotografie.
 
„Prosím, buďte obezřetní a pokud vám bude někdo bude nabízet sedla za podezřele výhodnou cenu, nepodporujte tyto šmejdy a vše rovnou ohlaste policii České republiky,“ prosí majitelé prostřednictvím sociálních sítí. 
 
K tomu je vhodné dodat obecné doporučení, aby všichni při nákupu sedel ověřovali jejich původ a kupovali je výhradně formou uzavření písemné smlouvy, kdy je možné zjistit totožnost prodávajícího.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }