reklama 11C

Krádeže sedel Prestige Meredith pokračují

Bohužel v posledních dnech došlo k další krádeži skokových sedel značky Prestige Meredith. Tentokrát šlo o stáje ve Všeticích, konkrétně sedla zmizely Viktorii Havlové. Zloděj šel na jisto pouze po těchto sedlech, jiných věcí si nevšímal...
12.11.2013 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Krádež sedel Prestige Meredith. Foto archiv Viktorie Havlové

„Museli mít sedla vytipovaná, šli pouze po Prestige Meredith. Přede mnou měli lidi vykopnuté dvě sedlovny a nic nevzali. Jak se dostali do  mojí, vzali JEN sedla - měla jsem tam ještě velmi hodnotnou helmu GPA či masážní dečku. Jak je vzali, takdál nepokračovali v otevírání dalších sedloven,“ sdělila Viktorie Havlová. Právě byla sedla odcizena. Na nich byly hnědé třmeny Free Jump.
 
Tato juniorka sídlí ve stáji ve Všeticích u Vladimíra Maláka. Každý zde svoji vlastní sedlovnu a vykradena byla pouze jednaKrádež se stala v noci z 10. na 11. listopadu a na místě již byla policie.
 
Připomeňme si ještě, že nedávno se stala krádež stejných sedel v Radimovické soukromé stáji Andrey Halíkové. O této události jsme informovali ZDE.
 
Dle posledních informací se třetí krádež sedel Prestige Meredith stala opět ve středních Čechách, a to v soukromé stáji u Benešova. Tam došlo ke krádeži pěti sedel, avšak jak prozradila Simona Novotná, levnější sedla Norton se našla odhozená v blízkosti areálu



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE