reklama 11B

Junioři zahájili ME v Portugalsku. Helebrantová v prvním kole třináctá

ikonka

V portugalské Vilamouře odstartovalo v úterý 20. července mistrovství Evropy. První soutěž patřila juniorům a těm českým se vedlo výborně. Třinácté místo po prvním kole obsadila Anna Helebrantová. Nechybovaly ani Svobodová a Michlíčková.
20.07.2021 15:26  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

Čeští juniorští reprezentanti mají za sebou první kolo v rámci mistrovství Evropy v portugalském Vilamoura Equestrian Centre. Za třináctou Annu Helebrantovou s Epem van de Achterhoek Z se po prvním kole zařadila na čtrnáctý řádek Tereza Svobodová s Britanií, která také nechybovala v soutěži do 140 centimetrů rozhodované dle tabulky C. Třetí bezchybný český výsledek přidala Mariana Michlíčková v sedle valacha Leeve Jung, a to stačilo na sedmadvacáté místo. 
 
První mistrovské kolo poté překonala s jednou chybou Eliška Hasnedlová s Veporou a dvě chyby zaznamenali Oliver Písařík a Don Corleone.
 
Mladí jezdci také velmi úspěšně vstoupili do mistrovského šampionátu v Portugalsku. V soutěži na 145 centimetrech se z Čechů nejlépe vedlo Sáře Vingrálkové s koněm Kas-Sini DC, která jednou v první kole chybovala a skončila osmnáctá.
 
Jednu chybu zapsaly také Linda Portychová s klisnou Falino a Natálie Soukupová s hřebcem Flachau a dvě chyby na překážkách přišly v případě dvojice Adam Písařík a Imandra de Laubry. Nepříliš povedený začátek tohoto mítinku nastal u Anny Held. Klisna Cara Mia nebyla v nejlepší kondici a na kontě zůstalo dvaatřicet trestných bodů po prvním mistrovském kole. 
 

Výsledky naleznete ZDE

 
Foto: Vilamoura Equestrian Centre 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE