reklama 11C

Grand Prix v Šamoríně vyhrál Müller. Kincla chyba stála druhé místo

ikonka

V sobotu 24. dubna byla v Šamoríně na programu Danube Spring Live další Grand Prix Equistyle s překážkami do 145 centimetrů. Čechům se tentokrát nepodařilo probojovat na nejvyšší příčky, Josefa Kincla s G-Pleasure D.D. chyba odsunula na 7. místo.
24.04.2021 20:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Kdyby Josef Kincl na G-Pleasure D.D. v rozeskakování Grand Prix nechyboval, byl by díky času 44,77 druhý, takto se musel spokojit se 7. pozicí. 
 
Druhá a třetí byla domácí Michaela Ješková s koňmi Joebon Blue a Incredible W. Nestačila pouze na Němce Alexandera Müllera na koni Ohlala. Jeho čas v cíli rozeskakování byl 42,54 sekundy.
 
Na přelomu dubna a května budou mít pořadatelé z Riders and Dreams volno, ale kolbiště v Šamoríně opět ožije od 6. do 9. května, kdy se tam koní první ze dvou závodů kategorie CSI2*. Druhé budou následovat hned od 13. do 16. května, kdy proběhne i soutěž zařazená do Světového poháru.
 
Foto: Riders and Dreams



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE