reklama 11C

Dva české triumfy na CVI v Kaposvaru. Radovaly se Mazochová a Cábová

ikonka

V neděli 30. dubna vyvrcholily v Kaposvaru mezinárodní voltižní závody CVI, které přinesly úspěchy i české výpravě. Hned ve dvou kategoriích braly české reprezentantky nejvyšší příčky. Slibně rozjetou soutěž Pas de Deux zastavilo zranění.
30.04.2023 17:19  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

 
Od 28. do 30. dubna se české voltižérky účastnily mezinárodních závodů v Kaposvaru v Maďarsku, a hned několik jich předvedlo se začátkem sezony výbornou formu.
V dvouhvězdové soutěži dětí se z vítězství radovala Vanesa Mazochová, která cvičila s Aladinem pod vedením Ondřeje Svobody. Mezi mladými jezdkyněmi braly Češky hned dvě nejvyšší pozice. Vyhrála Veronika Cábová před Barborou Kyselou. Obě cvičily rovněž na Aladinovi, jehož lonžuje Ondřej Svoboda.
 
Slibně rozjeté závody měla Elisabeth Reslerová, a to hned ve svou kategoriích. Před volnou sestavu se však zranila a nemohla nastoupit ani to individuální soutěže, ani do Pas de Deux, kde byly spolu s Adélou Kotolovou průběžné ve vedení.
 
Zásluhou Michaely Pachotové a Adély Lipinové mělo Česko v této soutěži druhé místo. Dvojice cvičila na Sebastianovi, kterého lonžovala Karolína Pachotová.
 

Výsledky jsou ZDE

 
Foto: poskytla Adéla Svobodová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE