reklama 11C

Cosmic Magic udržela neporazitelnost a vyhrála Velkou wroclawskou

ikonka

Velký den prožil na nedělním mítinku ve Wroclawi trenér Radim Bodlák. Jeho pětiletá klisna Cosmic Magic ovládla pod Niklasem Lovénem Wielkou Wroclawskou (5000 m, 200 000 zl.) a navázala na tři roky starý úspěch stájové kolegyně Delight My Fire.
14.09.2020 10:08  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

Německá odchovankyně v barvách stáje U krále Matyáše, UH zároveň završila wroclawský hattrick a udržela letošní neporazitelnost. Přestože v cílové rovině musel Lovén chvíli hledat prostor k útoku vedle volného koně bez jezdce, který mu překážel na posledním skoku, Cosmic Magic zvítězila jistě o 2 1/2 délky před Rekim, Sztormem, Dallinou a Paretem. Letošní ročník byl výhradně českou záležitostí, když jediný polský zástupce v jedenáctičlenném poli nakonec nenastoupil.

V rámcovém programu se české barvy prosadily ještě dvakrát. Apas Rocka pod Markem Stromským se prosadila o sedm délek v Nagrodě Galeriusa o Puchar Stajni Wyścigowej Kolesa a rovinový dostih na 3200 metrů se stal kořistí Daralary s Pavlínou Filipovou.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE