reklama 11C

ČJF dál řeší oblečení pro olympioniky. Litex zvažuje předložit nabídku

ikonka

Výkonný výbor ČJF se v březnu už podruhé zabýval závodním oblečením pro olympioniky. Kromě společnosti EquiSoul oslovil sekretariát ČJF ještě dalšího výrobce, kterým je společnost Litex. Ta dle zápisu ze zasedání VV zvažuje, zda ČJF předloží nabídku.
18.03.2021 14:47  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Z informací uvedených v únorovém zápisu Výkonného výboru ČJF vyplývá, že výbor pověřil generálního sekretáře, aby poptal dodání závodního oblečení pro reprezentanty na olympijské hry v Tokiu u dodavatele EquiSoul. 
 
V návaznosti na to generální sekretář při zasedání VV ČJF konaném 9. března informoval, že na poptávku závodního oblečení pro olympioniky obdržel od společnosti EquiSoul cenovou nabídku. 
 
Výrobce předložil dvě varianty cenové nabídky – levnější na oblečení opatřeném logem výrobce a dražší na oblečení bez loga výrobce. Vzhledem k omezením propagace partnerů ze strany ČOV i MOV závodní oblečení pro olympioniky nesmí být opatřeno logem výrobce, takže pro ČJF je přípustné zabývat se pouze nabídkou oblečení bez loga výrobce.
 
Sekretariát také oslovil dalšího výrobce. Tím je společnost Litex, která zvažuje, zda ČJF předloží nabídku. VV ČJF vzal informace na vědomí.
 
Generální sekretář informoval, že sekretariát připravil veřejnou soutěž na dodavatele volnočasového oblečení pro reprezentanty. Podmínky pro dodavatele již byly uveřejněny na webu ČJF. V zápisu VV je uvedeno, že sekretariát také oslovil některé tuzemské dodavatele přímou poptávkou. Bohumil Rejnek požadoval, aby byli osloveni prvovýrobci tuzemští i zahraniční. VV ČJF vzal informace na vědomí.
 
V dalším poptávkovém řízení sekretariát poptal u tří dodavatelů dodávku medailí, kokard a pohárů pro mistrovství České republiky v roce 2021. Kromě dosavadního dodavatele společnosti SABE byly osloveny společnosti Vítěz-poháry a Sympakt.
 
Generální sekretář členům Výkonného výboru představil dokument s podmínkami veřejné soutěže na provozovatele LED tabulí a kalendář závodů, kde by měly být provozovány. Dokumenty taktéž již byly uveřejněny na webu ČJF a měly být prostřednictvím oblastních sekretářů rozeslány do oblastí. 
 
Zdroj: Zápis ze zasedání VV ČJF
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE