reklama 11C

Bronislav Chudyba úspěšný při Vilamoura Atlantic Tour v Portugalsku

ikonka

Slovenští reprezentanti Bronislav Chudyba a Radovan Šillo se v těchto dnech účastní série mezinárodních parkurových závodů Vilamoura Atlantic Tour v jižním Portugalsku. Chudyba si připsal už několik umístění na předních příčkách.
13.02.2021 18:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Ve čtvrtek Bronislav Chudyba v sedle koně Liston Achterhoek obsadil skvělou 3. příčku v soutěži do 145 centimetrů bodované do Longines Ranking. V pátek pak přidal 6. místo na Mjanghoj´s Constantin Z při soutěži s výškou překážek 140 centimetrů. 
 
Druhá stopětačtyřicítka s Listonem nedopadla již tak skvěle, neboť se 4 trestnými body se zařadil na 18. řádek výsledkové listiny. V obou těchto soutěžích startoval i Radovan Šilo s dřívějším svěřencem Rudolfa Doležala Quattro Centem, ve čtvrtek chyboval dvakrát, v pátek dovezl 16 trestných bodů. V soutěži do 135 centimetrů Šillo skončil desátý s valachem Leonardo Van´t Heike a dvanáctý s Emyrem Zoetendaele Z. 
 
V sobotu oba slovenští reprezentanti startovali v soutěžích do 130 a 140 centimetrů, na dotované příčky však tentokrát nedosáhli.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODAKZEM

Foto archiv Bronislava Chudyby



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE