reklama 11B

Barbora Tomanová: Začíná pro mě nová kariérní etapa, a to trenérská

ikonka

Donedávna úspěšná parkurová jezdkyně po téměř roce a půl částečně ukončuje své angažmá v Chuchle Areně Praha, a to konkrétně v pozici sportovní manažerky. Dále se bude věnovat tréninku, avšak nejen ve Velké Chuchli, kde vede Jezdeckou akademii.
21.10.2020 16:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Mám pro vás jednu velkou novinku. Začíná pro mě nová kariérní etapa, a to etapa trenérská. Trénování je, samozřejmě vedle ježdění, to, co mě baví a naplňuje. Proto jsme se zástupci Chuchle Areny Praha dohodli na pokračování spolupráce externí formou, tedy pouze na určitých projektech. Jedním z nich je Jezdecká akademie. Holky Vítkovy, které jsem dvě sezony trénovala, budou příští sezonu trávit převážně v zahraničí, kde je budou doprovázet jejich tamní trenéři. Budu mít tedy čas na nové tréninkové svěřence,“ uvedla Barbora Tomanová.
 
Zdroj: Facebook Barbory Tomanové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE