reklama 11C

Živě: Udrží Red Coral čistý štít? Sledujte Cenu zimního favorita

ikonka

Vydatnou porci devíti dostihů včetně dvou jedničkových nabízí sobotní mítink v Mostě. Největší pozornost bude upřena na Cenu zimního favorita pro dvouleté koně, rámcový program obsahuje dobrá startovní pole včetně handicapu s šestnácti účastníky.
15.10.2021 00:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Koně českého chovu zažívají úspěšný podzim, v předchozích dnech zvítězili ve Velké pardubické i v rámci Evropského poháru žokejů. Dalším úspěšným dnem pro domácí odchovance by mohla být sobota 16. října, kdy se v Mostě poběží Cena zimního favorita Charvát AXL.
 
V roli dosud neporaženého koně nastoupí do tradičního vrcholu pro dvouletý ročník hnědák Red Coral. Vlastní odchovanec majitele Jiřího Charváta debutoval lehkým vítězstvím na derby-dni, v polovině července si poradil i s konkurencí v Simsonově ceně.
 
Nyní se svěřenec Pavla Tůmy porovná s dalšími soupeři a jeho sobotní úkol nevypadá neřešitelně. Kromě stájového kolegy Don’t Dream narazí na čtvrtého z Ceny Masise Hadara či účastnici Ceny zimní královny Lady Sophie. Druhým českým odchovancem v sedmičlenném poli je srpnový vítěz ze Slušovic Skyforce, syn šampionů Chardonney Tcheque a Skary.
 
Ve Velké podzimní ceně Mogulu se utká ostřílený Cape Freedom s výbornou Zariyannkou, dobrou aktuální formu se budou snažit prodat pod pérovou váhou nastupující Kenshibu a Crush On Me. Český chov je zde zastoupen trojicí Orleano, Avignon a Bonys.
 
První z devíti sobotních dostihů bude odstartován ve 12:30, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již ve 12:00. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE