reklama 11D

Zimní pohár ČJF ve skocích 2019 začne v Hradištku

ikonka

Již za měsíc startuje Zimní jezdecký pohár ČJF 2019. Úvodní mítinky ve spřežení i ve skocích proběhnou v Hradištku, byť parkurový termín 9. února v JIS ČJF zatím chybí. Důvodem je nedodržení postupu schvalování závodů oblastním sekretářem...
03.01.2019 11:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V kalendáři závodů Jezdeckého informačního systému (JIS ČJF) ještě ve čtvrtek 3. ledna chyběly všechny národní závody pořádané subjekty ČJF oblasti Praha (vč. ZJP v Hradištku či Jezdeckého festivalu v Královicích). 
 
„Plánované závody“ měli oblastní sekretáři povinnost schválit do konce kalendářního roku. Od listopadu obdrželi celkem 4x výzvu, aby tak učinili – naposledy 28. prosince. Zatímco téměř všichni oblastní sekretáři termín dodrželi, v oblasti Praha se tak nestalo,“ uvedl Martin Blažek z Výkonného výboru ČJF, který je jedním z autorů Jezdeckého informačního systému.
 
„Od Nového roku se bohužel již neschválené závody nezobrazují v kalendáři JIS ČJF. Proto je aktuálně běžní uživatelé nemohou dohledat. Zmíněné závody nyní musí být schváleny centrálně pověřeným pracovníkem, neboť v JIS je bezpečnostní pojistka, aby dodatečně nebyly schvalovány závody po stanoveném termínu,“ dodal Martin Blažek s tím, že by ke schválení mělo dojít v nejbližší době.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE