reklama 11A

Základní zkoušky výkonnosti hřebců ČT 2021 z Tlumačova ŽIVĚ na EquiTV

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci se Zemským hřebčincem Tlumačov vám ve středu 2. června nabízí přímý přenos ze Základních zkoušek výkonnosti hřebců po testační odchovně. Program začíná v 9:00 hodin, on-line přenos v 8:45 hodin.
02.06.2021 08:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE (KLIKNĚTE)

 
Zemský hřebčinec Tlumačov připravuje mladé tříleté hřebce ČT z testační odchovny Buňov na základní zkoušky výkonnosti. Základní zkoušky výkonnosti se budou konat v areálu hřebčince dle platného kalendáře akcí pro rok 2021 ve středu dne 2. června od 9:00 hodin.
 
Akce bude přístupná pro veřejnost a pro konání zkoušek budou platit aktuální epidemiologická opatření. Pro zvýšení dostupnosti zájemcům o akci bude tato chovatelská akce přenášena on-line na stránkách EquiTV.cz.
 
Základní zkoušky výkonnosti bude absolvovat celkem třináct hřebců, z toho jeden hřebec v majetku soukromého majitele a dvanáct hřebců v majetku hřebčince. Dva z nich určeni k prodeji nejsou, jeden zůstává v majetku ZH Tlumačov a bude dále sportovně testován a osm hřebců je v den konání zkoušek po jejich absolvování určeno k prodeji. Všichni mladí hřebci jsou v dobrém výživném a zdravotním stavu. Při vážném zájmu o nákup hřebce je možné se přihlásit do e-aukce.
 
Další podrobnosti najdete na stránkách ZH Tlumačov POD TÍMTO ODKAZEM
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský
Zdroj: ZH Tlumačov



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE