reklama 11A

V Ptýrově proběhla generálka pod umělým osvětlením. Uspěl Jan Štětina

ikonka

V sobotu 24. srpna se v Ptýrově pojede tradiční eLED Velká cena, která je součástí okruhu ČSP. Jako jediná v seriálu se odehrává pod umělým osvětlením. V rámci mítinku to však není jediná taková soutěž. Pod reflektory se závodilo i o den dříve.
23.08.2019 22:17  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Další kolo Českého skokového poháru začalo v Ptýrově ve středu 21. srpna. Zahajovací den byl věnovaný nižším parkurům, o den později se skákalo už na úrovni ST*, tedy na překážkách do 135 centimetrů. Vítězství si připsal Ondřej Pospíšil, který dojel v sedle Conflikta s nulou v nejlepším čase 75,05 sekundy. Bez chyb překonal parkur také domácí Daniel Voksa na Caracasovi a obsadil tak druhou příčku. Další jezdci chybovali. Třetí skončila Jana Francová s Quinzem Z. 
 
Také pátečního program vyvrcholil soutěží do 135 centimetrů. Ta se navíc odehrávala ve večerních hodinách pod umělým osvětlením, a dalo by se tak říct, že jezdci při ní prožili generálku na sobotní eLED Velkou cenu. Z prvenství se radoval lídr bodování Českého skokového poháru Jan Štětina, jenž závodil s Gylordem S. Za ním se na pomyslných stupních vítězů seřadily Jana Francová s Quinzem Z a Kateřina Vašáková na Zormovi.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu

 
Foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE