reklama 11D

Úvodní den v Ranshofenu přinesl více než 73 procent pro Jančaříkovou

ikonka

Dvě české reprezentantky vyrazily se svými koňmi na mezinárodní drezurní závody v Ranshofenu. V pátek 7. června startovala ve Svatém Jiří a v úloze pro šestileté Jančaříková, do kvalifikace na nedělní Grand Prix Special nastoupila Kinsky dal Borgo.
07.06.2019 19:57  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V pátek 7. června v Ranshofenu čekala Evu Jančaříkovou úloha Svatý Jiří s devítiletým valachem Kandro van Mettenhof, jíž se účastnila společně s dalšími devíti jezdci. Dosáhla hodnocení 67,676 procent, což byl naprosto totožný výsledek s nizozemskou Engie Kwakkel-Wallace a Eyecatcher, obě dvojice se tedy umístily ex aequo na pátém místě, tedy přesně v polovině výsledkové listiny.
 
Následně Eva Jančaříková absolvovala úlohu pro šestileté koně s KWPN valachem Iffendic, s nímž dosáhla velmi dobrého hodnocení více než 73 procent, což jí přineslo celkové třetí místo z šesti startujících.
 
Jako poslední byla na programu úloha Grand Prix jakožto kvalifikace na nedělní Grand Prix Special. Té se účastnila česká reprezentantka žijící v Itálii, Eleonora Kinsky dal Borgo s třináctiletým hřebcem Star Wars W. Jejich výkon ohodnotili rozhodčí výsledkem 61,739 procent, což znamenalo osmou příčku.
 

Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.

 

Ilustrační foto Lukáš Klingora




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE