reklama 11B

Tento týden: Repre výjezdy, zimní pohár i dostihy na zamrzlém jezeře

ikonka

Dvě kola Světového poháru, pět výjezdů českých parkurových reprezentantů a první závod Zimního jezdeckého poháru ve skákání, to přinese týden číslo 6 roku 2019. A to není vše! Ve švýcarském Sv. Mořici se poběží druhý dostih na sněhu.
04.02.2019 12:45  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Česko zasáhlo vydatné sněžení, zima je v plném proudu, ale jezdecká sezona přesto nabírá na obrátkách. V prvním únorovém týdnu se dočkáme několika zajímavých mítinků. 
 
V hale v Hradištku u Sadské se v sobotu 9. února pojede druhé kolo Zimního jezdeckého poháru. Po jezdcích spřežení budou do žebříčku sbírat body skokani. 
 
Parkurová reprezentace se chystá hned na pět výjezdů. Členové národního týmu se rozjedou na různá závodiště. Anna Kellnerová bude skákat v Olivě, Zuzana Zelinková v nedaleké Valencii. Ano, skutečně se tentokrát jedná o dvě různé akce na dvou různých místech, i když Olivu a Valencii máme obvykle spojenou. Emma de Moussac se chystá na CSI do Kronenbergu a Aleš Opatrný se představí v Lieru. V Carmoně bude závodit Markéta Šrámková.
 
Nespí ani série Světového poháru. Bordeaux bude hostit CSI5*, jedno z posledních skokových kol. Zároveň tam při finále vyvrcholí soutěž čtyřspřeží.
 
Ve Sv. Mořici pokračuje atraktivní dostihová událost. V neděli 10. února se tam už podruhé bude běhat na zamrzlém jezeře.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE