reklama 11C

Stočtyřícítka vrcholem WMS v Šamoríně. Kuchár bronzový, Zvára devátý

ikonka

Zlatým hřebem mítinku v rámci Winter Master Series ve slovenském Šamoríně byla soutěž Grand Prix, která se uskutečnila na překážkách vysokých 140 cm. Z domácích jezdců se nejvíce dařilo Tomášovi Kuchárovi, z Čechů pak Ondřejovi Zvárovi…
17.02.2019 19:19  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do soutěže vypsané jako Grand Prix Auto Impex nastoupilo celkem pětatřicet dvojic. Samozřejmostí bylo početné startovní pole domácí jezdců. Do rozeskakování se bezchybným základním kolem probojovala trojice Slováků, a to Tomáš Kuchár, Michal Žák, David Horváth a Petronela Neuschlová.

První zmíněný slovenský jezdec se radoval z největšího úspěchu mezi svými krajany, a to bronzem v sedle Elasko Hero. Pro vítězství si dojela slovinská dvojice Primož Rifelj a Chamberlain před stříbrnou maďarskou dvojicí ve složení Szabolcs Krucsó a Lady Winner.

Mezi patnáctkou bezchybných ze základního kola nechyběla také česká vlajka, a to díky Ondřejovi Zvárovi. Český jezdec v sedle Cardiffa Dwerse Hagen Z navíc dokázal nulu zopakovat i v rozeskakování. Čas této dvojice ale patřil k těm pomalejším a nakonec se tak radovala z 9. místa.

Klára Hlaváčková potvrdila formu dalším vítězstvím a bronzem

Česká jezdkyně Klára Hlaváčková navázala na úspěšné předešlé dny, když ovládla nedělní soutěž vysokou 105 cm v sedle Cheyenne. Stejná dvojice se navíc umístila na bedně i v soutěži s parkurem o deset centimetrů vyšším, kde jí patřil bronz.

 

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE