reklama 11D

Špičkové krmivo Mühldorfer 5 korn plus nyní za akční cenu

ikonka

/PR článek/ Parkurový jezdec Jan Štětina ze stáje Schneider ví, že pohoda a zdraví je pro jeho koně zásadní. Zejména ve vysokém jezdeckém sportu platí: "zdravé krmení = zdravý kůň". Špičkové krmivo Mühldorfer 5 korn plus nyní kupujte za akční cenu!
12.09.2020 14:10  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Výrobce Mühldorfer Pferdefutter je středně velký výrobce krmiv a doplňků pro koně se sídlem v hornobavorské obci Mühldorfer am Inn. Při vývoji všech výrobků se snaží spojit sílu přírody, dlouholeté zkušenosti a nejnovější vědecké poznatky. Jedinečná technologie bez použití chemických a konzervačních látek, diferencovaný způsob zpracování jednotlivých surovin, řadí tato celozrnná müsli mezi špičková krmiva dnešní doby.
 
5-Korn plus bez ovsa patří mezi jedno z nejvíce oblíbených krmiv od Mühldorfer Pferdefutter. Jedná se o energeticky vyvážené celozrnné müsli pro koně na všech stupních zátěže, které je svým zpracováním předurčeno ke krmení koní v souladu s přírodou. Díky diferencované přípravě obilovin je energie rozdělena (krátkodobá, střednědobá a dlouhodobá) a uvolňována postupně. Filozofií krmení je tak rovnoměrné rozložení energie od jedné krmné dávky do další. Výsledkem je pak relativně stejnoměrný příjem sacharidů, a tím také rovnoměrná hodnota inzulínu v krvi. Toto reflektuje přirozený příjem krmiva u koní ve volné přírodě. Díky topinamburovému koncentrátu působí blahodárně na střevní mikroflóru, posiluje imunitu a zvyšuje stravitelnost. 
 
✔ energeticky vyvážené díky diferencovanému průběhu trávení
✔ celozrnná struktura krmiva podporuje žvýkání a důkladné proslinění sousta (přirozená prevence před žaludečními vředy)
✔ bez chemických pojiv a konzervačních látek 
✔ obsahuje fermentovaný artyčok z Jeruzaléma, který je bohatý na inulin 
✔ bohaté na organicky vázané vitální látky 
✔ vynikající chutnost a stravitelnost 
✔ nízké krmné dávky 
✔ vhodné pro rekreační i sportovní koně
 
 

Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE