reklama 11B

Soutěž: Koňská lahůdka bez pečení. Hrajte o dárkové balení Animal Cake

ikonka

Čím jiným byste mohli udělat svému koni o Vánocích radost než pořádnou pochoutkou. Udělejte jim dort. Se směsí Animal Cake vše zvládnete snadno, a bez pečení! Máme pro vás soutěž o tři dárková balení tohoto originálního českého produktu!
26.11.2020 09:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Animal Cake není jen k narozeninám, ale k jakékoliv výjimečné příležitosti. Byli jste úspěšní na závodech? Dlouho jste se s koníkem neviděli? Chcete ho jen tak něčím překvapit a udělat si pěkné fotky? Nevíte, co svému koni dát k Vánocům? Ve všech uvedených případech může Animal Cake sehrát skvělou roli. Inspirujte se ve fotogalerii výše!
 
Koupit jej můžete přes www.animalcake.cz a také ve vybraných prodejnách jezdeckých potřeb. Anebo jej můžete vyhrát v naší soutěži, a to rovnou v dárkovém balení!
 
Stačí odpovědět na soutěžní otázku:
Kolikáté výročí v roce 2020 oslavila společnost Animal Cake?
A) páté
B) desáté
C) patnácté
 
Odpovědi zasílejte na e-mail: info@jezdci.cz do neděle 29. listopadu 2020. Do předmětu zprávy uveďte: "SOUTĚŽ: ANIMAL CAKE". Cenu získají autoři páté, desáté a patnácté správné odpovědi! K odpovědi nezapomeňte připojit své celé jméno. O kontaktní údaje budou požádáni pouze výherci začátkem následujícího týdne. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE