reklama 11C

Skvělý vstup do sezony. Dvě výhry Vašáryové ve Weikersdorfu

ikonka

V roce 2019 jsme se dočkali již i drezurního výjezdu. Do rakouského Weikersdorfu zavítaly na národní závody CDN tři české dvojice. Na úvod se skvěle předvedla Hana Vašáryová, která ze dvou startů dokázala dva proměnit ve vítězství.
19.01.2019 19:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Dvoudenní národní závody v drezuře zahájila sobota 19. ledna. Z české ekipy se nejvýrazněji dařilo Haně Vašáryové. Nejprve se ten den radovala z vítězství s osmiletou klisnou Hennessey, když v úloze LP získala 66,667 %.

Ještě lepší hodnocení si připsala tato jezdkyně s dvanáctiletým valachem Rock for Hit. Drezurní úloha FEI Prix St. Georg se jim vydařila velice dobře, za což od rozhodčích obdrželi 68,114 %. To jim se slušným náskokem zajistilo opět první příčku.

Za Českou republiku startovala ten den i Aneta Köblová, a to v úvodní soutěži dne. S osmiletým valachem Fürstiano dosáhla v úloze LM5 na pěkné druhé místo. Jejich skóre činilo 66,476 %. 

Třetí českou zástupkyní je ve Weikersdorfu Vanda Bělinová. S jedenáctiletým valachem Conelly se představila v úloze FEI Intermediate A. Jejich výsledek 64,342 % stačil v slabší konkurenci na třetí místo.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE