reklama 11B

Sezona v sedle 2020: Sestřih ČT Sport místo půlnoční nebo na Silvestra

ikonka

Česká televize chystá na vánoční týden celou řadu střihových pořadů, které na programu ČT Sport nabídnou průřez uplynulým rokem ve většině sportovních odvětví. Jezdectví a dostihy nejsou výjimkou. Fanoušci koní se mohou těšit opět na Sezonu v sedle.
15.12.2020 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Většina sportů si odbude premiéru střihových pořadů sezony 2020 již v průběhu Štědrého dne. Vše odstartují 24. prosince před devátou dopolední „Velké závody v Česku 2020“. 
 
Na Sezonu v sedle 2020 dojde až na úplném konci dne a s trochou nadsázky se dá říct, že pokud chtějí fanoušci jezdectví a dostihů vidět premiéru pořadu, musí si odpustit štědrovečerní půlnoční mši, neboť 55minutový pořad začne ve 23:35 hodin.
 
První repríza je naplánovaná na pátek 25. prosince od 13:35 hodin, další v rámci denního vysílání ve čtvrtek 31. prosince od 15:20 hodin. Jelikož však může dojít k programovým změnám, doporučujeme si raději ještě později přesný vysílací čas ověřit na stránce pořadu POD TÍMTO ODKAZEM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE