reklama 11B

Rok 2023 na Jezdci.cz a EquiTV: 3.150 příspěvků a 3,5 milionu návštěv

ikonka

V roce 2023 jsme pro vás v médiích skupiny EQUINET, do níž patří Jezdci.cz, EquiTV a EquiRadio, publikovali celkem 3.150 příspěvků, které přilákaly 1,9 milionu uživatelů. Ti vytvořili přes 3,5 milionu návštěv a prohlédli 8,5 milionu stránek.
31.12.2023 13:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Mediální skupina EQUINET zaznamenala v roce 2023 opět rekordní sledovanost. Přispěl k ní tradičně v první řadě zpravodajský web Jezdci.cz, jenž je dlouhodobě naší vlajkovou lodí.
 
Na Jezdci.cz jsme pro vás publikovali za uplynulých 365 dnů 1.068 článků, 678 zpráv a 535 krátkých informací, což je v součtu 2.281 příspěvků. Na webu EquiTV.cz, jehož součástí je i EquiRadio, vyšlo 461 video materiálů a 408 audio pořadů, což je celkem 869. Dohromady jsme tak napočítali 3.150 příspěvků – tedy v průměru více jak 8,5 za den.
 
Když se podíváme na sledovanost, tak jsme moc rádi, že si k nám našlo cestu 1,9 milionu unikátních uživatelů. Ti vytvořili 3,5 milionu návštěv a prohlédli 8,5 milionu stránek. Nejsledovanější článek si otevřelo téměř 400 tisíc čtenářů, druhý v pořadí přes 250 tisíc a třetí se přiblížil ke 120 tisícům. 
 
Ať už jste náš čtenář, divák nebo posluchač, velmi vám děkujeme za vaši přízeň. Jsme také moc rádi, že naše příspěvky sdílíte na sociálních sítích a pomáháte nám rozšířit zajímavé materiály nejen mezi koňaře a další milovníky koní, ale i mezi ty, kdo se ke koním příliš často nedostanou. 
 
Moc si vážíme všech, kteří nás podporují členstvím ve fanclubu, neboť díky jim můžeme publikovat více příspěvků. Zcela klíčoví jsou pak pro nás všichni inzerenti, bez nichž bychom vůbec nemohli existovat. Veškerý obsah je totiž dostupný zdarma bez jakýchkoliv omezení. 
 
Doufáme, že vás všech bude nadále přibývat. I v roce 2024 pro to uděláme maximum!
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová
Grafika: EQUINET



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }