reklama 11D

Prosincové číslo Koně a hříbata jsou venku

ikonka

Přichází zima a s ní i faceliftované vydání oblíbeného měsíčníku Koně a hříbata. Jezdecký výcvik, rady expertů, poutavé články, zajímavosti - výběr toho nejlepšího právě pro vás. Podívejte se, o čem se dočtete v prosincovém čísle...
29.11.2018 10:02  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

V prosincovém vydání najdete velmi praktický článek Gabriely Rotové o přechodech, které jsou jedním ze základních kamenů dobrého jezdectví. Užitečné tipy, ukázky přechodů, rozbor častých chyb vám pomohou přechody s vaším koněm vylepšit. Od stejné autorky nechybí ani pokračování oblíbeného seriálu o cirkusových kouscích, tentokrát zaměřený na Španělský krok. Nejedná se o lehký cvik, ale výsledek může být impozantní a hlavně celé cvičení prohloubí schopnosti spolupráce mezi jezdcem a koněm.

Jezdit na křivém koni není žádná legrace, a proto vám Julie Šverčičová předá své tipy, jak křivost koně napravovat, či jak se jí do budoucna vyhnout. Některé způsoby jsou až nečekaně jednoduché - například nasedání ze schůdků, které koním ušetří mnoho z jednostranné zátěže. Další tipy najdete v novém seriálu, který vás naučí s křivostí koně pracovat.

Nepropásněte ani Agara, letošního Nejkrásnějšího koně ČR. Tento plemenný hřebec Českomoravského belgika si titul plně zaslouží a představí vám jej jeho majitelka. Naše redakce se také vypravila do Itálie na jeden z největších světových veletrhů zaměřených na koně a jezdectví, a to rovnou na jubilejní 120. ročník Fieracavalli. A že bylo na co koukat, včetně úžasné večerní show! A protože Život s koňmi přináší mnoho otázek, ani tentokrát nechybí poradna, ve které hledáme odpovědi právě na to, co trápí vás.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE