reklama 11C

Prague Lions začali GCL v Římě skvěle. S jedním bodem jsou čtvrtí

ikonka

Vstup do šestnáctého závodního mítinku parkurové série Global Champions League, který se koná od pátku 6. září v Římě, vyšel členům týmu Prague Lions skvěle. Ani jeden z jezdců nezaznamenal na parkuru žádnou chybu a zařadili se na čtvrtou příčku.
06.09.2019 21:21  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Pražské lvi reprezentovali v pátek 6. září v úvodní části šestnáctého kola Global Champions League 2019 Nizozemec Gerco Schröder a Marco Kutscher z Německa. V překrásném prostředí Stadio dei Marmi se jim dařilo a ani jednou nechybovali. Gerco Schröder s šestnáctiletým valachem Glock´s Cognac Champblanc však lehce překročil stanovený čas o necelých osm desetin sekundy, a tak inkasoval jeden trestný bod za čas. Marco Kutscher byl s desetiletým hřebcem Boeckmanns Lord Pezi Junior o více jak čtyři vteřiny rychlejší a dovezl nulu. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Anna Kellnerová: Sen o olympiádě byl po pádu pryč. Teď je cíl PlayOffs

 
Tři celky neobdržely žádný trestný bod. Prague Lions jsou tak průběžně čtvrtí za vedoucími Hamburg Giants, jimž šlapou na paty St Tropez Pirates a Madrid in Motion. Při rovnosti trestných bodů však časy prvního kola nebudou v konečných výsledcích podstatné a pouze určují startovní pořadí pro sobotní vyvrcholení celé soutěže. 
 
Šanci na slušné umístění si drží ještě další čtyři týmy, které chybovaly pouze jednou a případně si připsaly drobnou penalizaci za čas. Paris Panthers a New York Empire mají shodně čtyři trestné body. O jeden více si připsali zástupci London Knights a Shanghai Swans. 
 

PSALI JSME: Konečně pohromadě! Exkluzivní rozhovory se všemi jezdci Prague Lions

 
Druhé kolo Global Champions League v Římě je naplánované na sobotní 13. hodinu a 15. minutu. V 16.30 pak naváže na tuto soutěž druhý z vrcholů – Grand Prix Říma zařazená do série jednotlivců Longines Global Champions Tour. 
 
Kompletní informace včetně on-line výsledků a živého vysílání najdete na webu www.gcglobalchampions.com. Po Římě jsou již naplánovány pouze tři zastávky Global Champions – hned následující týden bude série pokračovat ve francouzském Saint Tropez (Rematuelle), na konci září se pozornost fanoušků světových parkurů přesune do New Yorku a pak již zbývá pouze halový vrchol v pražské O2 areně. Podrobnosti o přípravách Prague PlayOffs najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Stefano Grasso /LGCT




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE