reklama 11B

Posledních volných 125 míst na galavečer ČJF 2019

ikonka

Dva týdny před galavečerem České jezdecké federace zbývá v pražském Národním domě na Vinohradech již jen 125 volných míst. Tři vstupenky jsou k dostání v kategorii PREMIUM za 750 Kč, 11 lze koupit vstupenek za 500 Kč a dalších 111 kusů za 250 Kč.
12.01.2019 17:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Dějištěm galavečera České jezdecké federace se již tradičně stane Národní dům na Vinohradech (náměstí Míru 9, 120 53 Praha 2). Pro ocenění si tam přijdou nejúspěšnější sportovci v disciplínách skoky, drezura, všestrannost, spřežení, voltiž, vytrvalost, reining, ale také paradrezura a paravoltiž. Z rukou prezidentky ČJF Ing. Olgy Plaché v samém závěru přibližně 90minutového slavnostního ceremoniálu převezmou výroční cenu ČJF významné osobnosti jezdeckého sportu za mimořádný přínos tomuto sportovnímu odvětví. 
 
Brány Národního domu na Vinohradech se pro návštěvníky otevřou v sobotu 26. ledna 2019 od 17.00 hodin, samotné udílení cen začne o hodinu později. Po oficiální části bude následovat program jezdeckým plesem, resp. volnou společenskou zábavou. Všechny vstupenky budou slosovány o několik zajímavých cen. Večerem budou provázet Jolana Voldánová a Aleš Suchánek.
 
Vstupenky si mohou zájemci kupovat ON-LINE POD TÍMTO ODKAZEM prostřednictvím prodejní sítě GoOut.
 
Ceny balíčků vstupenek začínají již od 250 Kč (tzv. BASIC) a obsahují kromě drobného dárku místenku ke stolu na galerii Majakovského sálu. V zadní části sálu stojí tzv. STANDARD balíček se vstupenkou a místenkou 500 Kč. Stoly v přední části Majakovského sálu jsou označeny jako PREMIUM. Balíček se vstupenkou a místenkou v této kategorii stojí 750 Kč. 
 
Veškeré informace o galavečeru České jezdecké federace najdete na internetových stránkách www.cjf.cz a www.jezdeckygalavecer.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE