reklama 11C

O prohlídku Veterinární kliniky pro koně v Heřmanově Městci byl zájem

ikonka

Veterinární klinika Heřmanův Městec připravila na sobotu 2. listopadu den otevřených dveří pro všechny zájemce z řad chovatelů, jezdců a majitelů koní. Od 13.00 hodin jejími branami prošly zástupy návštěvníků a vyslechli si i zajímavé přednášky.
02.11.2019 20:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Veterinární klinika Heřmanův Městec otevřela své brány veřejnosti v sobotu 2. listopadu. Zájemci mohli po menších skupinkách absolvovat komentované prohlídky všech pracovišť a po 14. hodině byla připravena série přednášek na témata: akutní chirurgické zákroky; plánované chirurgické zákroky; welfare zvířat – kdy je čas nechat koně odejít; nemocné novorozené hříbě – investice versus výsledek; laboratorní vyšetření, aneb co oko nevidí, zjistí laboratoř; hromadné onemocnění ve stáji; vyšetření koně v zátěži; terénní výjezdová služba; antiparazitární programy; trhání zubu; vyšetření při koupi aneb jak (ne)koupit koně. 
 
Internetová televize EquiTV připravila z přednáškové části video záznam a v zimním období nabídne svým divákům výběr toho nejzajímavějšího na svých stránkách. 
 
Podobná akce proběhne v neděli 10. listopadu od 13.00 hodin na Klinice chorob koní VFU Brno. Až do 14:30 hodin budou probíhat ve velké posluchárně prezentace zajímavých případů a diagnostických postupů, ve 14:30 začínají komentované prohlídky kliniky, které poběží až do 17:00 hodin. Podívat se budete moci na chirurgické oddělení, reprodukční oddělení, interní oddělení či neonatologické oddělení. Adresa Kliniky chorob koní VFU Brno je: Palackého tř. 1946/1, Brno.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE