reklama 11A

Koňské kliniky v Heřmanově Městci a v Brně otevírají své brány

ikonka

Zajímá vás, jak fungují kliniky pro koně? Chcete vědět, proč diagnostika kulhání trvá celý den? Máte tušení, kolik lidí je potřeba u operace koliky? Nejen na tyto otázky se dozvíte odpovědi při dnech otevřených dveří v Heřmanově Městci a v Brně.
29.10.2019 20:22  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Veterinární klinika Heřmanův Městec ve spolupráci s Klinikou chorob koní Veterinární a farmaceutické univerzity Brno organizují dny otevřených dveří pro všechny zájemce z řad chovatelů, jezdců a majitelů koní. 
 
Veterinární klinika Heřmanův Městec se veřejnosti otevře v sobotu 2. listopadu 2019 od 13:00 hodin. Komentované prohlídky budou probíhat nepřetržitě od 13:00 hodin. Od 14:00 jsou naplánovány přednášky na témata: akutní chirurgické zákroky; plánované chirurgické zákroky; welfare zvířat – kdy je čas nechat koně odejít; nemocné novorozené hříbě – investice versus výsledek; laboratorní vyšetření, aneb co oko nevidí, zjistí laboratoř; hromadné onemocnění ve stáji; vyšetření koně v zátěži; terénní výjezdová služba; antiparazitární programy; trhání zubu; vyšetření při koupi aneb jak (ne)koupit koně.
 
Adresa Veterinární kliniky HM je: Nový dvůr 993, Heřmanův Městec. 
 
Na Klinice chorob koní VFU Brno je den otevřených dveří naplánován na neděli 10. listopadu od 13:00 hodin. Až do 14:30 hodin budou probíhat prezentace zajímavých případů a diagnostických postupů (velká posluchárna), ve 14:30 začínají komentované prohlídky kliniky, které poběží až do 17:00 hodin. Podívat se budete moci na chirurgické oddělení, reprodukční oddělení, interní oddělení či neonatologické oddělení.
 
Adresa Kliniky chorob koní VFU Brno je: Palackého tř. 1946/1, Brno.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE