reklama 11C

Na poslední skokový SP 2018 do Mechelenu

ikonka

Letošní poslední kvalifikace Světového poháru Západoevropské ligy ve skocích v roce 2018 se uskuteční v belgickém Mechelenu. Závodit se tam bude ve dnech 26. – 30. prosince. Pro jezdce jsou připraveny soutěže v rámci CSI5*-W…
25.12.2018 17:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na sklonku roku 2018 se při tradičních závodech v Mechelenu sjedou opět úspěšní jezdci. V rámci nejtěžších soutěží CSI5*-W se můžeme těšit i na mnoho domácích zástupců. Mezi nimi nebude chybět ani Niel Bruynseels, Karel Cox, Pieter Devos či Jerome Guery. Stejně tak budou na startu i Nicola a Olivier Philippaerts.

Z dalších účastníků se můžeme těšit na výkony německé čtveřice Christian Ahlmann, Ludger Beerbaum, Daniel Deusser a Philipp Weishaupt. Chybět nebude ani světová jednička Harrie Smolders, který reprezentuje Nizozemí. Světová dvojka Steve Guerdat sice na seznamech nefiguruje, za Švýcarsko však nastoupí například Pius Schwizer.

Mezi další účastníky budou patřit zástupci z Rakouska, Kolumbie, Finska, Španělska, Francie, Velké Británie, Irska, Itálie, Norska a Švédska.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE