reklama 11B

MČR ve voltiži zahájeno. Nejvyšší známku prvního dne získala Kocurová

ikonka

Ve Frenštátě pod Radhoštěm začalo v sobotu 17. září mistrovství České republiky ve voltiži. Účastníci v pěti mistrovských kategoriích absolvovali první kolo. Nejvyšší známkou se po úvodním dni může pochlubit Kateřina Kocurová.
18.09.2022 10:43  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

V sobotu 17. září odstartovalo ve Frenštátě pod Radhoštěm mistrovství České republiky ve voltiži. Voltižéři závodící v pěti mistrovských kategoriích za sebou mají první kolo. 
 
Nejvyšší známka dne padla v soutěži seniorů, která je sloučená pro ženy a muže. Na prvních dvou příčkách jsou účastníci srpnového mistrovství světa. První místo obsadila Kateřina Kocurová, která cvičí na koni Flying Dutchman pod vedením lonžéra Ladislava Menšíka. Jezdkyně dostala známku 7,625. Za ní je Marek Hablovič. Ten závodí s Condorem, jehož lonžuje Libuše Hablovičová. Jeho známka se vyšplhala přes 7,500. Třetí místo získala Kateřina Reslerová na White Magic. Toho vede Bohdan Resler. Také jejich známka se dostala přes hranici sedmi bodů, konkrétně 7,384.
 
Mezi juniory kategorie A se ujala vedení Tereza Czyžová na Aladinovi, jehož lonžuje Ondřej Svoboda. Zapsali hodnocení 7,390. Za nimi se seřadily Veronika Cábová a Barbora Kyselá. V kategorii B se dařilo nejvíce Vanese Mazochové na Aladinovi, za ní zaujala dvě pozice Elisabeth Reslerová, která do finále postoupí jen s lepším ze dvou koní.
 
Mezi juniorskými skupinami jsou první zástupci TJ Slovan Frenštát, za nimi je JK Silesia a třetí místo patří skupině Voltiž Duha. Nejlepší dvojicí jsou po prvním kole Adéla Kotolová a Elisabeth Reslerová, které závodí s White Magicem. Na druhé příčce jsou Barbora Kyselá s Barborou Oblukovou na Codex-Giga a třetí místo patří Michaele Pachotové a Adéle Lipinové na Sebastianovi.
 
Program mistrovství České republiky vrcholí v neděli 18. září finálovými sestavami. Přímý přenos je možné sledovat na EquiTV.cz.
 
Foto: Leona Polsterová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE