reklama 11A

Ketris Store nově i v Brně. Navštivte novou prodejnu nejen pro jezdce

ikonka

/PR článek/ Díky spolupráci dvou silných značek Ketris a Obluk vznikla nová prodejna Ketris Store v Brně, která potěší jezdce, chovatele i farmáře. První oficiální akce v ní proběhne 2. a 3. prosince. Máte se opravdu na co těšit! Čtěte více…
29.11.2022 16:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Značka Ketris je mezi chovateli, farmáři, veterináři a distributory léčiv známá už bezmála třicet let. Původně byl její sortiment zaměřen pouze na zemědělské a chovatelské potřeby a vybavení stájí hospodářských zvířat. 
 
V roce 2020 došlo ke změně majitelů, a tím se začala i zcela nová a trochu více „koňská“ éra Ketrisu. Došlo k redesignu celé společnosti, změně sídla a centrálního skladu do moderních prostor a spustil se zbrusu nový e-shop. Vzniká nová prodejna v Tachově a připravil se koncept Ketris Store v Brně.  
 
A tady se doslova nabízel poslední strategický krok – spojit síly s brněnskou značkou Obluk, která byla na trhu s jezdeckými potřebami doslova pojem. Slovo dalo slovo, a tak je pro vás od září k dispozici 150 metrů čtverečních prodejních a bezmála 700 metrů čtverečních skladových prostor v ulici Škrobárenská v jihomoravské metropoli. 
 
 

Mikuláš s Ketrisem – akce v Brně

Zveme vás na první oficiální akci v nové prodejně Ketris v Brně (Škrobárenská 485/14). Přijďte si nakoupit, vylosovat slevu a dát si skvělý horký punč na zahřátí! Akce probíhá v pátek 2. prosince od 9 do 18 a v sobotu 3. prosince od 9 do 16 hodin. Více se dozvíte ZDE!
 
 

Chtěli jsme vytvořit místo, kam se člověk rád vrací

Novodobá éra Ketrisu začala setkáním dvou nadšenců motorsportu, kteří se znali od dětství a ač kdysi bývali soupeři na motokárových okruzích, dnes táhnou za jeden provaz. Bronislav Formánek a Ondřej Matějek převzali společnost před dvěma lety a postupně se začalo pracovat na rozšíření portfolia na oblast jezdectví a chovu koní. „V rámci zvyšování kvality poskytovaných služeb naše firma zvolila cestu otevření prodejen, abychom mohli garantovat 100% péči, servis a kompletnost nabídky. 
 
První prodejna vznikla v Tachově v Plzeňském kraji a dalším významným krokem byla nemalá investice do konceptu a realizace Ketris Store v Brně. Našim cílem bylo od začátku vytvoření příjemného prostředí. Tedy místa, kam by se člověk rád vracel i díky lidem, kteří ochotně poradí a nejde jim jen o to prodat zákazníkovi zboží. Abychom zachovali i osobní přístup v době e-shopů, které díky covidové době narostly a jsou nedílnou součástí současného obchodování. Zkrátka bychom rádi opět propojili lidi, tedy jezdce, chovatele a prodejce,“ vysvětluje strategii Ondřej Matějek.
 

Ketris Store spojuje jezdectví, chovatelské potřeby, pet a hobby chov

S nově vznikajícím záměrem otevření prodejny v Brně vznikl nápad spojení firmy KETRIS a Obluk, která byla mezi prvními na trhu s jezdeckými potřebami. Tento strategický krok vedl k rychlému posunu a rozvoji světa jezdectví v Ketrisu. Obluk nadále funguje jako internetový obchod pod záštitou firmy Ketris a Ketris Store bude nabízet kompletní sortiment pod vedením produktové specialistky Kateřiny Oblukové. Na své si tak přijdou milovníci anglického i westernové sportu, příznivci přirozené komunikace i ježdění do přírody. V sortimentu Obluk byl vždy velký výběr pro každý segment jezdectví, od těch nezákladnějších denních potřeb péče o koně až po speciální výbavu jezdců a koní sportovních.  
 

Co mají společného Ketris a koně? Minimálně 3 důvody!

Důvod č. 1 – Kateřina Obluková – produktová specialistka 
„Svou kariéru u koní jsem začala jako malá, tak trochu potají, nejprve jako voltižní jezdkyně.  Později jsem k tomuto jezdeckému odvětví dovedla svoji dceru Barboru, která dosáhla nemalých úspěchů jak v týmu TJJ Lucky Drásov, kde začínala a vyrůstala, tak i v současném působišti, tj. voltižním oddíle TJ Slovanu Frenštát.“
 
Důvod č. 2 - Ondřej Matějek – majitel 
„U koní jsem díky panu Markovi Polanovi, který se stal našim zákazníkem a přivedl mne ke koňskému polu i přesto, že jsem nechtěl mít s koňmi nic společného. Vše začalo návštěvou NOE Polo Open turnaje a pokračovalo vyjížďkou, která skončila prvním pádem. Po prvních trénincích jsem si dne 25. 7. 2022 z berlínského Polo Clubu odvážel vlastního argentinského polo koně Charlyho. Tady začíná moje nová éra v NOE Polo Clubu.“
 
Důvod číslo 3 – Bronislav Formánek – majitel
Ten doplňuje stáj Ketris nejvíce koňmi, jakožto jezdec seriálu Lamborghini Super Trofeo Europe s vozem Lamborghini Huracan. Je aktivním pilotem v teamu Mičánek Motor Sport powered by BUGGYRA. Kromě koní pod kapotou, má i téměř tisícihlavé stádo holštýnského skotu. 
 
Veškeré další podrobnosti o nabídce Ketris najdete na adrese www.ketris.cz.
 
/PR článek/



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE