reklama 11A

Foto: Než přišla tma. To nej z parkurového maratonu v Královicích

ikonka

První start v půl osmé. Finále hlavní soutěže začalo po půl deváté. Jenže mezi tím se ciferník hodinek otočil jednou dokola. To byl parkurový maraton s 334 starty při Zimním jezdeckém poháru v Královicích. Vše jsme nevyfotili, ale to nejlepší ano!
11.03.2019 14:29  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Na třetí parkurový mítink Zimního jezdeckého poháru v Královicích u Slaného se bude vzpomínat nejen na den s rekordními 334 starty. Ti, co vydrželi až do konce, jen tak nezapomenou na to, jaké to je, když v hale nastane absolutní tma. Ještě, že výpadek elektrického proudu vlivem poryvů větru o síle orkánu přišel ve chvíli, kdy se mělo čekat starty trojice jezdců s druhými koňmi a žádná dvojice tak zrovna nebyla mezi překážkami.
 
Vzpomínky však zůstanou především na pěkné sportovní výkony. Ty nejlepší jsme zachytili naším objektivem. Pojďte zalistovat naší fotogalerií. Internetová televize EquiTV.cz vám již brzy nabídne nezkrácený videozáznam a souhrnnou televizní reportáž. Máte se na co těšit, jelikož kamera EquiTV.cz (na rozdíl od fotoaparátu Jezdci.cz), zachytila celý královický blackout i způsob řešení nenadálé situace!
 
Příští mítinky Zimního jezdeckého poháru v Tlumačově a v Královicích dokonce budete moci sledovat živě! Sledujte podrobnosti na www.jezdeckypohar.cz a www.jezdeckyfestival.cz.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE