reklama 11D

Equisoul na Prague Playoffs. Přijďte se vyfotit s českými olympioniky

ikonka

Chystáte se na GC Prague Playoffs? Stavte se do Shopping Village na stánek Equisoul. Najdete tam nejen žhavé novinky na podzim a zimu 2021 / 2022. V sobotu se tam navíc budete moci vyfotit s českými olympioniky Alešem Opatrným a Kamilem Papouškem.
16.11.2021 10:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Během tohoto týdne se Praha na chvíli promění v hlavní metropoli jezdeckého sportu té nějvyšší úrovně. Sjedou se sem přední jezdci a špičkoví koně, kteří se v rámci Prague Playoffs v O2 areně utkají  o trofeje nejcennější.
 
Profesionální jezdci, široká jezdecká veřejnost i milovníci koní na tuto událost netrpělivě čekali dlouhé dva roky. Nyní před nimi stojí čtyři dny plné toho nejkvalitnějšího sportu. Kromě parkuru se ale můžete těšit i na zajímavý doprovodný program a samozřejmě také na nákupy v Shopping Village.
 
V letošním roce se zde premiérově představí také nová česká značka EquiSoul. Od čtvrtka 18. do neděle 21.11. jí naleznete na prodejní ploše číslo 6 v Shopping Village, která se nachází v prostorách O2 universum v blízkosti opracoviště. 
 
EquiSoul je značka prémiové české jezdecké módy. Kvalitní a stylové kousky jsou vyvinuté ve spolupráci s předními českými jezdci, včetně členů olympijské reprezantace. Kombinují originální a zároveň i elegantní design s inovativními materiály pro maximální funkčnost a komfort sportovců. 
 
A co si EquiSoul připravil na Prague Playoffs? Kromě aktuální kolekce jsou připraveny žhavé novinky pro sezonu podzim a zima 2021 / 2022. Ty si můžete zblízka prohlédnout a vyzkoušet na vlastní kůži propracované střihy a skvělé technické materiály, použité při jejich výrobě. 
 
Na zákazníky značky EquiSoul čeká také speciální překvapení – v sobotu odpoledne budou mít exkluzivní možnost vyfotit se s českými olympioniky Alešem Opatrným a Kamilem Papouškem, kteří patří do týmu našich testovacích jezdců. 
 
Noví zákazníci, kteří nakoupí během Prague Playoffs obdrží poukázku na focení přímo během nákupu. Stávající zákazníci, kteří už u EquiSoulu nakoupili, si poukázku na focení mohou přijít vyzvednout přímo na stánek, a to kdykoliv od čtvrtka do soboty. 
 
A ještě jedno příjemné překvapení navíc! Poukázka na focení je zároveň i slosovatelným kupónem 
o zajímavé ceny. Přijďte se v sobotu vyfotit a hodit svůj šťastný kupón do osudí! Vyhrát můžete třeba závodní triko dle vlastního výběru nebo doplňky z nové kolekce. 
 
Aktuální informace najdete na sociálních sítích - Facebook EquiSoul official a Instagram @equisoul_official. Kompletní nabídka jezdecké módy na www.equisoul.cz.
 
/PR článek/



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE