reklama 11A

Dvě vítězství Vášáryových na úvod drezurního mistrovství v Královicích

ikonka

Ve čtvrtek 11. července odstartovalo v Královicích mistrovství České republiky v drezuře a paradrezuře. V první den jeli své zahajovací úlohy vedle dalších kategorií i senioři ve střední rundě. Dařilo se dvěma členkám rodiny Vášáryových.
11.07.2019 20:35  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Čtvrtek 11. července byl prvním dnem letošního drezurního a paradrezurního mistrovství republiky. V soutěži jednotlivců odjeli první kola senioři v malé i střední rundě, mladší junioři, děti a paradrezurní jezdci.
 
Nejvyšší obtížnost je připravená pro seniory ve střední rundě. V prvním kole byla vypsaná úloha IMA 2018. Její vítězkou se stala Hana Vášáryová v sedle klisny Filipy. Od rozhodčích dostala 68,824 %. Přes 68 % si zapsal také Michal Košťál s Little Jackem. To stačilo na druhé místo. Třetí dojela dvojice Tereza Hábová a James Bond.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Hana Vášáryová: Zkoušela jsem i skákat, při 130 cm šla odvaha stranou

 
V malé rundě seniorů předvedli účastníci úlohu St. George. Nejvíce se rozhodčím líbila Kamila Kotyzová na Radule. Získala přes 70 %. Mezi mladšími juniory brala první místo Eliška Skřivanová na Farewellovi. V dětské kategorii vyhrála první soutěž Johana Vášáryová v sedle Hannah Montany. Paradrezurní mistrovství v Gradu I-V zahájila nejlépe Anastasja Vištalová v sedle Dominique.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE