reklama 11A

Diplomats Polo Cup ovládli favorité. Polský tým nenašel soupeře

ikonka

Mezinárodní turnaj Diplomats Polo Cup nabídl kvalitní sportovní podívanou. Na hřišti uvnitř oválu závodiště Velká Chuchle se ale nekonalo žádné překvapení, podle očekávání se prosadil silný polský tým.
12.06.2019 18:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Pátý ročník mezinárodního turnaje v koňském pólu Diplomats Polo Cup, který se konal minulý víkend na závodišti Velká Chuchle, vyhrál polský Team Thun & Darboven. Spolu s Kingou Nowakovskou a Ingou Stawinskou tvořili vítěznou sestavu Argentinci Roman Rampello a Raul Fernadez.
 
Druhé místo vybojoval podle očekávání německý tým Cosmo Polo & Karlin Port ve složení Johanna Droste, Christina Wiedelmann-Breloer, Solveig Zoske a Beto Farias. Na dalších příčkách skončili týmy Letenský zámeček & Alira a Taittinger & George Prime Burger.
 
Vstupné na mezinárodní turnaj bylo zdarma, více než 400 hostů si vedle vyrovnaných zápasů užilo i doprovodný program spojený s ochutnávkou vín a šampaňského.
 
O zvláštním náboji turnaje hovořila Solveig Zoske z domácího Prague Country & Polo Clubu v exkluzivním rozhovoru pro EquiTV.
 
 
Foto: Prague Country & Polo Club



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE