reklama 11A

Dění v týdnu: Premiéra parkurové Ligy národů a Češi na závodech v zahraničí

ikonka

Druhý únorový víkend nabídne zahajovací kolo nové týmové série Ligy národů. Pojede se v Abu Dhabi a svede dohromady deset družstev z celého světa. Čeští jezdci míří na CSI do Španělska a na Slovensko. V Česku pokračuje Zimní jezdecký pohár.
06.02.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Sunhine Tour  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Během druhého únorového víkendu se příznivci špičkového parkurového sportu dočkají velké premiéry. V Abu Dhabi se pojede úvodní kolo série Longines League of Nations. Jde o soutěž národních týmů, která je nadstavbou k Poháru národů a účastní se ho deset nejlepších družstev podle postavení reprezentantů ve světovém žebříčku. První kolo se odehraje v neděli 11. února.
 
Češi zamíří v hojném počtu na parkurové závody do zahraničí. V hale v Šamoríně pokračuje túra mítinků CSI. Zúčastní se ho patnáct jezdců, mimo jiné Nikola Bielíková, Aleš Opatrný nebo Sára Vingrálková. 
 
Ve Španělsku se představí čeští jezdci při Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera. Na soupisce jsou Emma de Moussac, Kateřina Bubáková, Emma Sophia Španko či Adam, Albert a Oliver Písaříkovi.
 
V tuzemském kalendáři jsou o víkendu 10. a 11. února jedny parkurové závody. Proběhnou v Královicích a sobotní program přinese pokračování Zimního jezdeckého poháru.



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE