reklama 11A

Dění v týdnu: Premiéra ČSP v Jítravě a desítka výjezdů do zahraničí

ikonka

Celkem devět zahraničních výjezdů absolvují čeští reprezentanti během druhého červnového víkendu. V Cannes pokračuje Global Champions, v Budapešti se pojede drezurní olympijská kvalifikace. Rušno bude i doma. Jítrava zažije premiérový mítink ČSP.
06.06.2023 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Extrémně vytížený týden čeká jezdce a příznivce jezdeckého sportu od 5. do 11. června. Čeští reprezentanti vyrazí na mezinárodní závody hned do devíti areálů nejen v Evropě. V Cannes se bude konat další kolo Global Champions. Pražští lvi budou tentokrát soutěžit bez Anny Kellnerové, které jede na CSI do Kronenbergu. V Cannes se představí Sára Vingrálková.
 
Parkurový mítink CSI čeká také Lindu Portychovou a Kristýnu Schütte, a to v Balve v Německu. Do Polska do Poznaně na čtyřhvězdové závody zamíří Vladimír Tretera a Miloslav Příhoda a Václav Staněk se představí v kanadském Spruce Meadows. 
 
Česká ekipy se chystá na CSIO do Bratislavy, kde se pojede Pohár národů bodovaný do série EEF. Na přihláškách figurují Emma de Moussac, Filip Doležal, Nikola Bielíková, Sandra Tomaidesová, Jiří Hruška, Marek Klus a Natálie Kovářová. 
 
Slovensko se také cílem vytrvalců. V Šamoríně se koná CEI, jehož se zúčastní Kateřina Kyselá, Tereza Kopecká, Martina Drásalová, Zuzana Beranová, Ladislav Smudek a Klaudie Trhlíková. Drezurní CDI ve Welingtonu absolvuje Lucie Bernárová a v Budapešti nastoupí Michal Košťál, Markéta Vášová a Eliška Šteflová. Bez české účasti tam proběhne CDIO s týmovou přímou kvalifikací skupiny C na olympijské hry 2024.
 
Na domácí scéně se odehraje další kolo Českého skokového poháru. Jeho premiéru zažije Jítrava. Ve Zduchovicích proběhnou drezurní závody a dalších více než dvacet akcí se bude konat po celé České republice napříč několika disciplínami.
 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }