reklama 11B

Dění v týdnu: Češi závodí v cizině, v Göteborgu proběhne dvojí World Cup

ikonka

Poslední únorový víkend nabídne kvalifikaci Světového poháru hned ve dvou disciplínách. Parkuroví a drezurní jezdci z evropské špičky zamíří do Göteborgu. Češi budou závodit ve Vejeru a Krakově. Pokračovat bude také Zimní jezdecký pohár.
20.02.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Kim C. Lundin  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

O posledním únorovém víkendu proběhnou hned dvě soutěže Světového poháru bodovaného do západoevropské ligy. Obě se budou konat v hale v Göteborgu. V sobotu se pojede Grand Prix Freestyle v rámci série drezurního World Cupu. Skokani se předvedou v kvalifikaci tohoto seriálu o den později.
 
Čeští jezdci pokračují v účasti v Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera ve Španělsku. Do dalších soutěží v rámci CSI tam nastoupí Kateřina Bubáková, Emma de Moussac, Emma Sophie Španko, Jaroslav Šíma nebo Oliver a Albert Písaříkovi. Na čtyřhvězdové CSI do polského Krakova jedou Sára Vingrálková a Natálie Kovářová. 
 
Živo bude i doma, a to díky pokračujícímu Zimnímu jezdeckému poháru. V sobotu 24. února si pro další body do tabulky seriálu přijedou do středočeských Královic parkuroví jezdci.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE