reklama 11D

Dění v týdnu: Češi na ME ve všestrannosti, pokračují oblíbené seriály

ikonka

Nabídka akcí je v polovině září bohatá. V Hořovicích proběhne předposlední kolo Českého skokového poháru, v Římě se odehraje další mítink Global Champions. Čeští junioři jedou na ME ve všestrannosti a voltižéři pojedou o národní tituly.
12.09.2023 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Celá řada atraktivních akcí čeká na milovníky jezdeckého sportu v týdnu od 11. do 17. září. V České republice se bude konat další kolo Českého skokového poháru, a to v Hořovicích. Velká cena se pojede v neděli. Skákat se bude také v Olomouci či Královickém dvoře. V Tlumačově proběhne mistrovství České republiky ve voltiži. 
 
České jezdce přitáhly také zajímavé mezinárodní mítinky v zahraničí. Junioři míří do italského Montelibretti na mistrovství Evropy ve všestrannosti. Na soupisce je Marek Pokorný, Andrea Novotná, Tereza Kusá a Anna Balcarová. Početná ekipa vyrazí i na CCI do všestrannosti. Chybět nebudou Miloslav Příhoda, Jaroslav Abík nebo Eliška Orctová.
 
Parkurové fanoušky potěší další kolo Global Champions, které se bude konat v Říme a kde v řadách Prague Lions nastoupí také Anna Kellnerová. Na CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce do Obglabbeeku je nahlášeno bezmála dvacet českých reprezentantů. Na seznamu účastníků jsou Petra Pařenicová, Kateřina Bubáková, Klára Hlaváčková, Kristina a Anna Marie Vítkovy, Emma Sophia Španko, Tereza Svobodová, Viktor Skutecký, Tereza Abíková, Adriana Hakrová, Václav Humplík, Reneé Krejčí, Mariana Michlíčková, Rozálie Pichrtová, Oliver Písařík a jeho bratr Albert nebo Vanessa Ingrid Pecina.
 
CSI ve Varšavě si vybrala Natálie Kovářová a do Kronenbergu jede Adam Písařík. Skokové závody proběhnou i v Šamoríně, což je oblíbený cíl českých jezdců. I tentokrát jich se v přihlášce dlouhá řada. Třeba Jiří Hruška, Filip Doležal, Marek Klus, Jan Štětina nebo Vladimír Tretera.
 
Ilustrační foto: Marcel Runštuk
 



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }