reklama 11A

Dění v týdnu: Češi míří do světa, Kellnerová nastoupí do GC v Miami

ikonka

Velikonoční víkend nabídne bohatou nadílku jezdeckých akcí v Česku i v zahraničí. Proběhne druhé kolo Global Champions s účastí Anny Kellnerové. České jezdce přilákala i řada mítinků v Evropě. Domácí kalendář čítá více než dvacítku závodů.
12.04.2022 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Druhé letošní kolo parkurové série Global Champions proběhne od 13. do 16. dubna v Miami v USA. Mezi elitními jezdci z celého světa se představí také Anna Kellnerová, která odstartuje tradičně v barvách týmu Prague Lions.
 
České dvojice nastoupí i v soutěžích na dalších parkurových akcích v Evropě. Kateřina Kučerová a Natálie Kovářová budou závodit na CSI v Arezzu. V Olivě setrvává Kateřina Tomanová a v Lanakenu uvidí diváci Charlotte de Moussac.
 
Velká výprava pak zamíří na CSI do Linze. V přihlášce ČJF figuruje čtyřiadvacet jezdců. Mezi nimi jsou Aleš Opatrný, Kamil Papoušek, Vladimír Tretera, Nikola Bielíková či Filip Doležal. 
 
Dva výjezdy mají v plánu drezurní jezdci. Na CDI v Gössendorfu jsou nahlášené Anna Procházková, Veronika Sedláčková a Eleonora Kinsky dal Borgo. V Stadl Pauře budou soutěžit Johana Vášáryová a Ariela Dvorská. Česká jezdkyně Nadia Nave nastoupí do vytrvalecké soutěže CEI1* Loubejac.
 
Mnoho akcí nabízí i domácí kalendář. Do Přeštěnic můžete zavítat na Velikonoční všestrannost. Vypsané jsou soutěže pro pony i velké koně, a to až do úrovně dvou hvězd. V Equine Sport Centru v Olomouci se bude od pátku 15. do neděle 17. dubna skákat. Parkury budou na úrovni od ZM do ST**.
 
Drezurní závody pořádá organizátor v Královickém dvoře v sobotu 16. dubna. Program nabídne úlohy až do St. George. O den později se bude v Královicích skákat. Celkově je v kalendáři České jezdecké federace na Velikonoce zapsáno více než dvacet mítinků. 
 
Ilustrační foto: Stefano Grasso / GC



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.czinternetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE