reklama 11B

Den s Ondřejem Zvárou: Skokový trénink, lonžování i vyjížďka do terénu

ikonka

O víkendu se parkurový reprezentant Ondřej Zvára chystá na první jezdecké závody po restartu sportovních akcí. Na úterý 12. května si tak naplánoval se svými koňskými svěřenci nabitý tréninkový program a vy jste mohli být celý den u toho!
12.05.2020 17:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

 
Chcete strávit jeden den s Ondřejem Zvárou? V úterý 12. května máte možnost sledovat během celého dne průběžně aktualizovanou fotoreportáž na Jezdci.cz, ve které vám přiblížíme, jak vypadá tréninkový den jednoho z našich předních parkurových jezdců.
 
S prvním příspěvkem jsme se přihlásili již v osm hodin ráno a další budou v (ne)pravidelných časových intervalech přibývat, dokud bude Ondra ve stáji. 
 

Otevřete si komentovanou fotogalerii kliknutím na obrázek výše! Videa najdete níže...

 
VIDEO Č. 6 - 17:30 hodin | Závěrečná zdravice. Děkujeme za to, že jste byli dnes s námi!

 
VIDEO Č. 5 - 16:05 hodin | Ondra hlídá Elišku a maminka Anetka s Františkem jdou jezdit. Mezi tím se připravuje další kůň, s nímž půjde Ondra později do terénu.

 
VIDEO Č. 4 - 11:00 hodin | „Při lonžování dbám na to, aby Calinus byl klidný, uvolněný a dělal ve všech chodech co nejdelší krok,“ popisuje další část pracovního dne Ondřej Zvára.

 
VIDEO Č. 3 - 11:00 hodin | Ondra s Commoronem Z. „Při tréninku se snažíme dbát na uvolnění koně a jednoduchost,“ upozorňuje.

 
VIDEO Č. 2 - 9:15 hodin | První ranní trénink absolvoval Ondřej Zvára s šestiletou klisnou Francois de la Bryére. „Už deset let takto každé úterý od osmi hodin ráno skáčeme s mým trenérem Mírou Půlpánem. Klademe velký důraz na gymnastiku a procvičování proježděnosti koně. – Když to jde rychle, tak trénink s každým koněm trvá 40 až 45 minut, když je nějaký problém, tak klidně celou hodinu,“ říká Ondra. Cento Lano šel zatím s Lindou do terénu. 
 

 
VIDEO Č. 1 - 8:15 hodin | Příprava tréninkového parkuru s Mírou Půlpánem rychlostí blesku

 
Ilustrační foto archiv Ondřeje Zváry



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE