reklama 11B

Anežka Lexová vyhrála Pražské skokové derby. Nikdo nedokončil bez chyb

ikonka

Vítězkou XV. ročníku Pražského skokového derby v areálu PJK Gabrielka se stala Anežka Lexová s Budena Vistou, která stejně jako další dvě účastnice dokončila kilometrovou trať s řadou terénních skoků s osmi trestnými body.
08.10.2022 17:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Na start Pražského skokového derby 2022 se v areálu Pražského jezdeckého klubu Gabrielka postavilo v sobotu 8. října osm dvojic, z nichž do cíle dorazilo šest. Dva účastníci byli vyloučeni pro skok mimo pořadí.
 
Nikomu se celým kurzem nepodařilo projet bez chyb na překážkách. Nejlepší výsledek byl osm trestných bodů, na který dosáhly se svými koňmi tři jezdkyně. Nejlepší čas 151,21 měla Anežka Lexová s Buena Vistou. O dvě sekundy pomalejší byla Adéla Císařová s Baloo the Bear a skončila tak se stejnou penalizací druhá. Třetí dvojicí s osmi body byla Diana Dittrichová a Valerie 5.
 
Adéla Císařová měla v této soutěži celkem tři koně. S Chestertonem inkasovala 12 trestných bodů, a ty ji zařadily na čtvrtý řádek výsledkové listiny. V sedle Amany dojela s 22 trestnými body, což pro ni znamenalo šesté místo před Dušanem Průchou s koněm Fortis. 1, jenž měl bodů šestnáct. 
 
Velkou smůlu měl Jan Holec. Ten se Sagirou-K jel velmi pěkně, ale pak skočil před třináctkou kolmý skok, který byl v kurzu až jako poslední. Byl tak vyloučen stejně jako Michaela Kadlecová s Terezkou 4, jež pro změnu měla zaváhání před povinným průjezdem za třináctkou, jehož součástí byl menší přírodní skok. Při opakovaném nájezdu omylem absolvovala znovu třináctou překážku.
 
Foto: Josef Malinovský
 




Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE