reklama 11A

Zlato při skokovém ME Göteborg pro Fredricsona

Evropský skokový šampionát ve švédském Göteborgu vyvrcholil v neděli 27. srpna. Zlatou medaili vybojoval domácí jezdec Peder Fredricson, který v sedle H&M All In zaznamenal v průběhu mistrovství jedinou chybu…
27.08.2017 20:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zlatý Peder Fredricson a H&M All In, foto: Tomáš Holcbecher

Napínavý průběh závěru skokového mistrovství Evropy zajistil domácí Peder Fredricson. Švédský jezdec totiž v sedle H&M All In absolvoval všechny soutěže v rámci evropského šampionát pouze s jednou chybou, která přišla až v nedělním finále. V součtu s jedním trestným bodem za čas tak švédská dvojice počítala celkem pět trestných bodů, které jí však ve vítězství nezabránily.

O půl trestného bodu více měl na kontě nizozemský reprezentant Harrie Smolders spolu s Don VHP Z. Výsledek 5.52 trestných bodů, který si jezdec nesl ze zahajovací soutěže, stačil na výsledné stříbro.

Trojlístek na stupních vítězů doplnila irská dvojice Cian O’Connor a Good Luck, která si k zatížení 2.25 trestných bodů ze zahajovací soutěž připsala ještě čtyři trestné body v nedělním finále. Celkově tak počítala 6.25 trestných bodů.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE