reklama 11C

Zimní sezona na Slovensku začátkem roku 2016

Na Slovensku se během prvních tří měsíců nadcházejícího roku 2016 uskuteční několik závodů, a to včetně dalších kol Winter masters serie, která bude mít mezi březnem a začátkem dubna na programu tři kola. Nejbližšími závody jsou lednové drezury...
19.12.2015 15:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Během ledna se na území Slovenska uskuteční dvoje závody. Jako první se bude jednat o drezurní soutěžesobotu 16. lednaobci Bystrička. Přesně o týden později dne 23. ledna se v Bratislavě uskuteční Cena Ippico Dunaj Bratislava, skokové soutěže do stupně obtížnosti L.

Dvoudenní závody Jarní cena Motěšic jsou naplánované na 6. – 7. února. Jezdci se představí na parkurechnejvyšší soutěží 115 centimetrů vysokou. Dále se bude dva dny závoditMotěšicích ve dnech 5. – 6. března, a to při Ceně MDŽ. Vedle klasických skokových soutěží se mohou účastníci těšit i na Ride and Drive či Mini-Maxi.

Motěšicích se zároveň bude bojovat i na konci měsíce, a to ve dnech 26. – 27. března. Tentokrát půjde o Halové Military Motěšice. Součástí však budou i skokové soutěže.

rámci Winter master serie se jezdci představí na třech místech. Ve dnech 4. – 6. března se koná kvalifikační koloDunajskom Klátove. Odtud se přesune do Bratislavy do areálu JK Slávia STU, a to v termínu 19. – 20. března. Třetí kolo se pak uskuteční 1. – 3. dubna opětDunajskom Klátove, kde proběhne finále.

Na přehled závodů na Slovensku se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE