reklama 11C

Zelinková představí na CSI-W Budapešť i Caleriho

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková vyráží ve dnech 27. – 29. listopadu na mezinárodní skokové závody do Budapešti, kde se koná CSI2*-W a bude se tedy bojovat i o body do Světového poháru. Česká jezdkyně bude sedlat také svoji jedničku Caleriho II…
25.11.2015 10:21  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Zuzana Zelinková je jako jediná česká zástupkyně nahlášena na tyto závody, a to konkrétněkoňmi Caleri II, Cartagena W a Kleiner Lord 16. Naopak početnější ekipu bude mít Slovensko. Dle seznamu budapešťských pořadatelů by se měli představit Patrik Majher, Marian Štangel, Monika Štangelová a Igor Šulek. Původně se závodů měl účastnit za Českou republiku ještě Aleš Opatrný, nakonec však přihlášku změnil a představí se v Kreuthu.

Během pátečního programu se bude skákat do parkuruvýškou 145 centimetrů, což bude zároveň kvalifikace do sobotní Grand Prix.  Hlavní pozornost se pak bude směřovat na sobotu. Důležitou soutěží totiž bude sobotní Grand Prix, kolo Světového poháru, které se pojede na výšce 140 – 160 centimetrů. Vedle zisku bodů do Světového poháru se jedná i o soutěž započítávanou do Longines žebříčku. Nedělní program pak přinese další tři soutěže.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE