reklama 11A

Zduchovické haly dostávají nové jízdárenské povrhy

V Jezdeckém centru Zduchovice vrcholí přípravy na začátek halové sezony 2017. Již od 24. do 26. února tam proběhnou první závody tohoto roku. Ve středu 15. února začala pokládka nových jízdárenských povrchů v závodní aréně i v nové tréninkové hale!…
15.02.2017 17:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Již dříve jsme vás informovali o tom, že k původní jezdecké hale s rozměry 66 x 32 metrů přibude od letošního roku nová tréninková hala s rozměry 55 x 25 metrů. Účastníci halových závodů tak budou moci nejen soutěžit, ale také opracovávat pod střechou bez ohledu na rozmary počasí.
 
Kromě zmíněných závodů zařazených do série Zduchovice Indoor Tour Open 2017, se v tomto areálu uskuteční také od 9. do 12. března 2017 závody Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace. V sobotu 11. března tam vyvrcholí parkurová předkola letošního ročníku a v neděli 12. března stejná aréna bude hostit poslední předkolo vozatajů. Poté již bude jezdce startující v rámci tohoto zimního poháru čekat pouze velké finále při Jezdeckém festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem.
 
Majitelé Jezdeckého centra Zduchovice však nezůstali pouze u příprav tamní halové sezony. K nepoznání se mění také venkovní kolbiště a jeho přilehlé okolí! Ze současných rozměrů 55 x 80 metrů se rozšiřuje na krásných 65 x 110 metrů. A jelikož staré dílny kvůli tomu musely být zdemolovány, bude z kolbiště krásný výhled do krajiny.
 
Jak to ve Zduchovicích vypadalo ve středu 15. února, na to se můžete podívat na připojených fotografií
 
Zdroj: Facebook Jezdecké Centrum Zduchovice



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE