reklama 11C

Závody CIC ve Facimiechu uzavřel nedělní parkur

Během neděle 3. září zakončili jezdci ve všestrannosti své snažení v rámci mezinárodních závodů na parkuru. V polském Facimiechu se v nejtěžší zkoušce CIC2* umístil na šesté pozici Petr Lacina s klisnou Kamikatze, a to po jedné chybě na parkuru…
03.09.2017 21:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V soutěži CIC2* odstartovaly celkem tři české dvojice. Nejlepší výsledek předvedl právě Petr Lacina s klisnou Kamikatze, kteří na parkuru jednou chybovali a připsali si také 4 trestné body za čas. Výsledek 72,1 trestných bodů stačil na šestou příčku. Jen o jedno místo níže pak skončila Šárka Douchová. Ta s klisnou Arizona naopak dokončila parkur bezchybně, díky čemuž nakonec skončila právě sedmá.

Nejlepší výkon v CIC1* se nakonec podařil Anežce Lexové s koněm Flin, když s 57 trestnými body dokončili na páté pozici. Gabriela Slavíková se v neděli nevyvarovala s Expectancy Lucy dvěma chybám na parkuru a posunula se na šestou pozici.

V národní soutěži P si pro pěkné třetí místo dojel Martin Maivald a First Dancer, kteří měli na kontě celkem 49,8 trestných bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




Štítky: FacimiechCIC
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE