reklama 11B

Závěrečný den Zelinkové na CSI Redefin

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková se představila při skokových závodech CSI3* i během závěrečného dne. V neděli 14. května absolvovala celkem tři parkury. S Evitou R nebyla daleko dalšímu úspěchu, v druhé fázi však jednou chybovala…
14.05.2017 15:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Zuzana Zelinková s Evitou R mířila k další vydařené jízdě. V nedělním finále pro mladé koně totiž absolvovala první fázi parkuru 140 centimetrů vysokého bezchybně. V druhé fázi zajela česká dvojice druhý nejlepší čas, bohužel jednou chybovala. To znamenalo konečné desáté místo.

S jednou chybou skončila česká jezdkyně i v sedle koně Kleiner Lord, a to na parkuru 145 centimetrů vysokém. Do druhé fáze tedy jezdkyně tentokrát nepostoupila. Jednalo se o finále střední rundy v rámci CSI3*.

Zuzana Zelinková nechyběla ani na startu nejtěžší soutěže. V Grand Prix sedlala Caleriho II. Náročný parkur s výškou překážek 155 centimetrů dokončila česká dvojice s 9 trestnými body na kontě.  Po rozeskakování na první příčku dosáhl Holger Wulschner a BSC Cha Cha Cha z Německa.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE