reklama 11B

ZH Tlumačov nabídne v roce 2018 čtyřiadvacet akcí

ikonka

V roce 2018 čeká Zemský hřebčinec Tlumačov opravdu nabitý kalendář čtyřiadvaceti akcí. Na programu nechybí mimo chovatelských akcí také závody Moravského vozatajského poháru nebo Zimního jezdeckého poháru 2018. Více najdete v článku…
12.01.2018 17:07  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

Kalendář Zemského hřebčince Tlumačov pro rok 2018 nabídne první akce již v únoru. V pátek 9. února dojde ke školení vedoucích smluvních stanic. Poslední únorová sobota bude patřit již čtvrtému kolu Moravskému vozatajskému poháru.

Víkend na to, se brány areálu hřebčince otevřou Zimnímu jezdeckému poháru 2018. V sobotu 3. března odstartují skokové závody, zatímco v neděli 4. března si o své slovo řeknou vozatajci. Březnový program bude pokračovat Dnem otevřených dveří s přehlídkou plemenných hřebců a oblastním kolem skoku ve volnosti, a to v sobotu 10. března. Na neděli 18. března jsou naplánované halové hobby závody.

Jedinou akcí v dubnu budou voltižní závody, které se uskuteční v sobotu 28. dubna. Květen bude v Tlumačově patřit především jarnímu třídění. Ve středu 2. května dojde k třídění chladnokrevných hřebečků, hned týden na to 9. května pak proběhne třídění teplokrevných hřebečků. Pátý měsíc uzavře svod tříletých klisen Českého teplokrevníka, který proběhne 23. května.

Základní zkoušky výkonnosti hřebečků Českého teplokrevníka připadají na 6. června. Červnový program také nabídne e-aukci a v neposlední řadě 30. června Chovatelský den Zemského hřebčince Tlumačov.

Třídenní Moravský šampionát tříletých teplokrevných a chladnokrevných klisen, který doplní také výstava koní, je naplánován na 3. – 5. srpna. V září dojde k základním zkouškám výkonnosti, a to 12. září pro tříleté klisny a 27. září pro chladnokrevné hřebce. Zahájení 60denního testu chladnokrevných hřebců proběhne den na to 28. září.

Ve středu 10. října kalendář slibuje naskladnění a třídění chladnokrevných hřebečků a ve středu 17. října pak u hřebečků teplokrevných. Den před Hubertovou jízdou dojde v pátek 26. října ke kontrolnímu dni 60denního testu.

Poslední akce hřebčince proběhnou v listopadu. Neděle 11. listopadu  bude patřit podzimním hobby závodům. Ve stejném měsíci dojde také k ukončení 60denního testu, a to konkrétně 28. listopadu. Kalendář akcí pro rok 2018 uzavře rozsvícení vánočního stromečku v pátek 30. listopadu.

Kompletní kalendář najdete POD TÍMTO ODKAZEM

ilustrační foto: Dalibor Gregor - www.foto-gregor.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE