reklama 11B

Vytrvalostní závody ruší a přesouvají jiné akce

Hned dvoje vytravalostní závody konané v Bohumilicích a v Pyskočelích v průběhu května a června ovlivnily jiné sportovní akce. První uvedené musely být kvůli Rallye Šumava zrušeny, druhé se pro změnu pojedou o den později kvůli cyklistickému závodu.
19.04.2014 08:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Ilustrační foto Josef Malinovský
 

Zrušení závodů v Bohumilicích

Národní a hobby závody v Bohumilicích (17. 5. 2014) musí být z organizačních důvodů zrušeny. V tom samém termínu se v bezprostřední blízkosti bude konat Rallye Šumava. Její trať by se prolínala s tratí závodu a navíc budou v okolí rozsáhlé uzavírky silnic. Pořadatelé uvažovali o posunu závodu na jiný termín, to nakonec není možné.
 

Posunuté závody v Pyskočelích

Vzhledem k tomu, že se v sobotu 14. 6. jede v okolí Sázavy cyklistický závod, jehož trasa se z velké části trati kříží s trasou vytrvalostní, je nutné přistoupit na malou změnu termínu závodů, a to na neděli, 15. 6. Organizátorky se tuto skutečnost dozvěděly teprve včera, a protože pořadatel cyklo závodů má již domluvené uzavírky silnic apod., byla změna nutná ze strany našich pořadatelů. Takže příjezd a vstupní veteriny se budou konat v sobotu, 14. 6., samotný závod se pak pojede v neděli, 15. 6.
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }